Vägen till bolån

nycklar köpa hus

Att få äga en egen bostad är det många som drömmer om, men vägen dit är inte alltid särskilt rak eller ens enkel när det kommer till kritan. För man måste oftast handla huset på krita, och för att få göra det behöver man ta ett bolån. Och alla är inte helt berättigade till det.

Drömmen om en egen bostad är en i allra högsta grad levande dröm hos väldigt många här i vårt avlånga land, och känslan att få komma in i ens hem och veta att det är bara ens eget är en häftig känsla. Men det är dyrt att köpa sig ett hem, särskilt i större städer, och därför behöver man ofta ta ett lån för att ha möjlighet till att köpa den där bostaden. Det kan bli ett problem om du saknar fast anställning, för det är svårare att få ett bolån utan fast jobb. Därmed inte sagt att det är omöjligt, det finns en del olika tips och tricks man kan använda sig av för att få bolån även om man saknar fast jobb. Ett av de sätten är att kanske inte vända sig till de traditionella bankerna, utan hitta en annan bank att låna hos.

Låna hos Bluestep i stället

Bluestep är en bank som har som idé att alla ska kunna få möjlighet att köpa sin egen bostad, även om de kanske för tillfället saknar en fast anställning och därför inte har en lika god kreditvärdighet. De kan ge huslån till den som för tillfället inte har ett heltidsjobb med fast anställning att gå till, och det här är något som många människor behöver eftersom de kanske behöver en bostad i en ny stad för att etablera sig och kunna börja arbeta. Och många nappar på detta, Bluestep ökade sin utlåning med 22 procent under 2012, och fortsätter öka i popularitet.