Så flyttar du smidigast

Då vi människor inte flyttar omkring så ofta så glömmer vi lätt bort hur jobbigt det kan vara med en flytt – och hur mycket som ska fixas. För visst har vi mycket saker när vi börjar rota.

2849637-fast-deliveryAtt flytta är en självklarhet i livet, och något som de flesta ser fram emot då man gör det av glädje för att hoppa in i en ny del av sitt liv. Enligt en artikel i Aftonbladet hungrar hela 7 av 8 unga under 18 år att få flytta hemifrån och skapa sig ett eget liv med allt vad det innebär. Då har man ofta inte så mycket i bagaget man behöver konka över, tuffare blir det när man börjat komma upp i åldrarna och samlar på sig mer och mer som man gömmer på vinden i tron om att det aldrig mer kommer komma fram – förens man flyttar. Som tur är så finns det en mängd bra olika tips som man ska tänka på. Allt från att använda sig av förråd hos bigeasy.se till att vara ute i god tid så man kan be om den bästa flytthjälpen.

Tips på vägen

  • Ett första och bra tips är att man inte ska känna att man har det stressigt utan det är otroligt bra att göra upp en plan så man känner att man kommer hinna med allt och att man även har allt under kontroll. Känner man sig lugn så blir det varken onödiga bråk eller saker som går sönder.
  • Har man god framförhållning så är det mycket annat som underlättar. Detta är bland annat att man kan be sina nära och kära att hjälpa till, och att man, om man har otroligt mycket saker, kan packa och flytta i omgångar om man bara har en dag på sig. Då kan man väja att första flytta ut från vinden och ta allt och ställa in det hos något företag som erbjuder bra förvaring. Det kommer göra att stressen minskar.
  • Ett sista tips är att inte ta en flytt med en klackspark utan att känna att det är mycket jobb och att det kan vara bra att få professionell hjälp med att bära ut sina möbler. Det är något som kan löna sig långsiktigt då man lätt kan få skador på ryggen. Men, bär du själv och får ont kan det hjälpas med lite skön yoga.

Lycka till och trevlig flytt!