Hundar gick på begravning

När en nära släkting eller vän går bort är det oerhört jobbigt och begravningen kännas tung att gå på även om det är viktigt att verkligen gå. Enligt vad medierna de senaste dagarna rapporterat är det inte bara människor som vill gå på begravningar för att ta farväl av sina älskade.

256474-preaching-minister

De senaste dagarna har man kunnat läsa i medierna om en dam som matat hemlösa katter och hundar varje dag i hela sitt liv. När damen sedan dog dök alla hundar plötsligt upp på hennes begravning. Händelsen inträffade i Mexiko och den har uppmärksammats av medierna just på grund av att den är så speciell. På begravningen dök alltså dessa hemlösa hundar upp och la sig på golvet bredvid kistan. Damens dotter tror att hundarna kom till begravningen för att de ville ta farväl av den snälla människa som tagit hand om dem under alla dessa år. Bilderna med hundarna på begravningen har delats över 50 000 gånger på Facebook.

Ta hjälp i ett svårt skede

Något såhär ovanligt brukar inte hända ofta på begravningar men man bör alltid räkna med att en begravning kanske inte blir som man tror. Man samlar trots allt en mängd människor som förmodligen är väldigt ledsna och ibland även upprörda. Därför kan det vara skönt och betryggande att ta in en expert när man planerar och ordnar begravningen. En utav de största begravningsbyråerna i Sverige är Fonus och de har byråer över hela Sverige. På deras hemsida kan man hitta kontaktuppgifter till alla byråer och är man exempelvis ute efter att kontakta byrån i Solna kan man hitta uppgifter på http://www.fonus.se/begravningsbyraer/s/stockholm-solna. Vill man hitta alla byråer som Fonus har och ta del av information från företaget gör man det på bästa sätt antingen via deras hemsida eller via deras sociala medier.

Få priset klart

På Fonus hemsida kan man även läsa om hur mycket en begravning kan kosta och vad de olika momenten innebär. När man är i sorg är det nämligen skönt att man får svart på vitt hur allt ska gå till och inte behöver tänka så mycket och oroa sig över priser och liknande. Det har faktiskt hänt att begravningsbyråer tar mer betalt än vad de har skäl till. Läs mer.